Värmlandsvagnen

Inlagd: 2018-05-14    Annonsid: 1195130
Värmlandsvagnen . Hästar säljes
Kategori: Hästtransporter  -  Märke: Värmlandsvagnen   -  Modell: Boogie  -  Årsmodell: 1998  Pris: 18 000 kr
Super fin boogie värmlandsvagnen -98 till salu. Målades om sommaren 2017 med en dekal på sidan. Besiktades i juni 2017 och blev endast påpekad på bromsarna som då byttes. Max lastvikt är 700 kg och totalvikten är 1430 kg. Jätte enkel att parkera då man kan rulla in den för hand. Regnr är EBZ 011. Vi har kört en maxad C-ponny & D ponny tillsammans i denna vagn och det har funkat perfekt. Ligger väldigt bra bakom bilen och är i väldigt fint skick trots några år på nacken. Det är trägolv, och dem har reglerbara bommar ifall man vill höja eller sänka dom. Hösegel följer med då det inte finns någon bra krok att sätta fast hönät i. Det som skulle behövas fixas på den är att den lilla dörren där fram skulle ev behövas höjas för att den inte ska åka upp så enkelt. Vi har löst det genom att knyta fast den för säkerhetsskäl. Samt luckan på rampen behöver ses över, ifall det önskas så kan vi byta ut den (mot liten extra kostnad). Den har fungerande lampor inne i transporten & den är väldigt ljus. Min ponny som har varit svårlastad innan har trivits jättebra i den.
Extra lång bakbom och vinterdäck+ fina sommardäck medföljes. Nytt stöd hjul. Skattad. Står just nu i Nödinge-Nol i Göteborg.
Vid seriöst intresse maila eller smsa 0739766400 (kan ej garantera att jag svarar på telefon och nås snabbast via sms). Har bilder på sidorna och insidan vid intresse. Behövs fås bort innan Söndag 27/5.

Mvh Ellen

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ellen 
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.

Vi har samlat Sveriges samtliga handlare med hästtransporter!
Listan nedan är ett urplock, klicka på "Visa alla" för att komma till vår kompletta lista med företag.

Företagsnamn Modell Hemsida
Forzab Thiel Center ABThielGå till ¤www.forzab-thielcenter.se
Fautras Skandinavien ABProvan, Oblic+, JMS, HenraGå till ¤www.fautras.se
Värmlandsvagnen Värmlandsvagnen, Humbaur, Långtidshyra av hästtransportGå till ¤www.varmlandsvagnen.se
Västerås HästtransporterChrist, Westfalia, Thule reservdelar, serviceGå till ¤www.vasterashasttransporter.se
SB Släpvagnar HBGaupenGå till www.gaupen.se
Equi Trek GöteborgEqui Trek Space Treka, Show Treka, Multi TrekaGå till www.equiofsweden.se

Visa alla >>