G T Palmer And Son

Inlagd: 2018-01-14    Annonsid: 1161004
G T Palmer And Son. Hästar säljes
Kategori: Sadlar  -  Märke: G T Palmer And Son  -  Modell: Allround 17 34  -  Årsmodell: 2016  Pris:  950 kr
Master Saddelry G. T. Palmer & Son uppskattas vara 17" sits och 34bom Allround
Engelsk kvalitets sadel som lär hålla många generationer framöver! Lädret är bland de hållbaraste jag känt på med förstärkta sömmar av sadelmakare och jag uppfattar den som nyligt omstoppad av förra ägaren:) passar de flesta hästar och ägare (kan bli stor sits för barn under 5)
Har ej använt mer än tiotal gånger då jag rider i dressyr och har dressyrsadel, men denna är superskön även under långritter och träningar!
Kan fota mer på begäran vid SERIÖST intresse, tycker oseriösa ej behöver göra sig besvär kontakta mig 😋
Säljs i befintligt skick EJ på öppet köp och bommen är hel lädret är lite nött av stigläder men ej på överkåporna! Verkar suttit två små D ringar på båda sidorna/bakom lite under sitsen som saknas på ena sidan (se bild), bytt en stropp på den , kan behövas byta fler (men är fullt fungerande och säker som den är nu) vilket jag kan göra ifall ni ej vill lämna in den hemma hos sadelmakare! Stoppningen är fantastiskt bra och tar väl hand om mitt läder. Köparen betalar frakten och sadeln har ingen märkning om storlek men passat mig 17-17,5 i sits och häst som har 34 i bom , tar mycket manke alltså cutback!

Finns på gotland och lånas ej ut men kom gärna prova
Med vänlig hälsning Moa Drougge 🐴😘😍 här kommer bilder, haft på nätt stor varmblod 163 cm mnk höjd
950 Inkl frakten?

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Moa Lundman 
Ort  Lärbro 
Län  Gotland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.