Glinkowski Falcon

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 1133538
Glinkowski Falcon. Hästar säljes
Kategori: Vagnar & Körutr  -  Märke: Glinkowski Falcon  -  Modell: Maratonvagn  -  Årsmodell: 2015  Pris: 35 000 kr
Maratonvagn för par från tillverkaren Glinkowski, modell Falcon 160, tillverkad juni 2015. Fantastiskt skön vagn att köra. Rullar både lätt, mjukt och tyst. Extrautrustad med mocka på kusksätet, pappershållare där bak, överdrag till kusksätet, rostfri ytterbåge, vändkransbroms på pedal, styrfördröjning, parkeringsbroms, bakbroms, avtagbara groomhandtag och vadderad stång som går att ändra i både höjd och längd.

Vagnen väger ca 215 kg så den kan användas till både a-ponnypar och b-, c-ponnypar (med små extravikter på 10 kg) på tävling. Bland annat använd på två SM och har fungerat otroligt bra. Spårvidd 125 cm. Originalfärg på burk medföljer för eventuell framtida användning.
35 000 svenska kr.

Vagnen är i nyskick och bara använd drygt ett år, säljes enbart då jag inte har kvar hästarna.

Fler bilder fås via melj eller sms. Vagnen finns i Blekinge.

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Kajsa Björnsdotter 
Ort  Trensum 
Län  Blekinge 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.