Fyrhjulsvagn

Inlagd: 2017-10-11    Annonsid: 1133246
Fyrhjulsvagn. Hästar säljes
Kategori: Vagnar & Körutr  -  Märke: Fyrhjulsvagn  Pris: 7 500 kr
En fyrhjulsvagn till stor häst säljes. Det är en smidig skogsvagn med vändkrans som vi byggde ett helt nytt flak på. Flaket är betsat i ljusbrunt och går att ta av om man bara vill köra med själva skogsvagnen. Den är bara använd vid två tillfällen då vi körde tredagars turer med den. Den har två rymliga säten som båda går att ta bort om man vill. Vi byggde in en kista längst bak där vi hade maten, men den går lätt att ta bort om man inte vill ha den. Det är fyra nya däck på och själva vagnen blev blästrad innan den lackerades.

Den är i mycket fint skick och har alltid förvarats inomhus. Det finns troligtvis någon sorts broms på bakhjulen men det är inte monterat nu. Jag har kört den med en nordsvensk men den passar nog från fjording och uppåt. Jag har inga mått på den men det går att fixa om intresse finns. Jag har flyttat och inte hämtat vagnen än så jag har inte så många bilder på den.

Pris 7500 kr och den finns i Värnamo i Småland

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jennie Cronwall 
Ort  Skruv 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.