Komplett loksele

Inlagd: 2017-10-11    Annonsid: 1133217
Komplett loksele. Hästar säljes
Kategori: Vagnar & Körutr  -  Märke: Komplett loksele  Pris: 7 500 kr
Komplett loksele i dubbelsytt naturfärgat läder i nästan nyskick säljes. Den är handsydd av en jätteduktig selmakare och är helt nytillverkad med nytt läder, men båge och selringen är återanvända av en annan sele. Det är en rejäl och kraftig loksele med lokor som är ca 84 cm långa. Den har dubbla bukgjordar och omkretsen runt är ca 2,50 m på de yttersta hålen. Dragläder är ca 55 cm och tyvärr inte ställbara. Den är använd ett fåtal gånger på en nordsvensk men passar även ardenner. Den är väldigt ställbar och passar nog många olika hästar.

Den säljs komplett med en baksele från Floby och med rejäla draglinor i rep och kedja, det finns även svanskappa på. Selen är jättefin och knappt använd, jag har inte längre någon häst att köra och det är synd att den bara hänger. Den finns strax utanför Skruv i Kronobergs län.

Pris 7 500 kr utan frakt. Jag har fler bilder om intresse finns

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jennie Cronwall 
Ort  Skruv 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.